2019-2020

ÖĞRENCİ TAŞIT PULU

SARI(YEREL)  TAŞIT PULU

  • Lisans (1-2-3-4 sınıf), Lisansüstü Enformatik Enstitüsü Bölümü öğrencileri 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında Bölüm / Fakülte başkanlıklarına başvuruda bulunacaklardır. Başvuru sonuçları ve satış zamanı öğrencinin kendisine e-posta ile bildirilecektir.
  • Geçen dönem taşıt pulu olan ve süre uzatmak isteyenler öğrenciler de kontenjan uygulamasına tabi olup yeni dönem için 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında Fakülte / Bölüm başkanlığına başvuru yapacaklardır.
  • Hazırlık sınıfı okuyan öğrencilerinin kontenjanı YDYO’nda olup başvuru, YDYO Sekreterliğine 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında yapacaklardır. Bölüm listelerine yazılan isimler dikkate alınmayacaktır
  • Lisansüstü (Yüksek Lisans, Doktora) öğrencileri (Enformatik Enstitüsü hariç) başvuruları ve satış zamanı İç Hizmetler Müdürlüğü (ihm.metu.edu.tr) sayfasında duyurulacaktır.

 

SARI TAŞIT PULU İLE:

Bölümü (öğrenci için ayrılmış park alanı varsa),

Kültür kongre Merkezi,

Kütüphane,

Kafeterya,

Yurtlar civarına; Öğrenciler için ayrılmış otoparkları kullanabilir.

KAHVERENGİ (UYDU) TAŞIT PULU

  • Lisans (1-2-3-4 sınıf), Lisansüstü (Yüksek Lisans, Doktora) öğrencileri başvuruları ve satış zamanı İç Hizmetler Müdürlüğü (ihm.metu.edu.tr) sayfasında duyurulacaktır.

 

KAHVERENGİ TAŞIT PULU İLE:

Kıyı Liman Laboratuvar arkası-Yalıncak bariyer arası,

ODTÜ Kent Spor Merkezi yanı-Modsimmer Uygulama Merkezi karşısı,

A-2 Kapısı Metro İstasyon yanı,

Yurtlar civarına; Öğrenciler için ayrılmış otoparkları kullanabilir.


Son Güncelleme:
18/09/2019 - 14:58