ÜNİVERSİTEMİZ MEZUNLARI İÇİN YERLEŞKE GİRİŞ KURALLARI

1. Üniversitemiz mezunlarının yerleşkeye giriş yapabilmesi için mezun kartı ya da mezun taşıt pulu alması zorunludur.

2. Mezun kartı ya da mezun taşıt pulu olmayan mezunlarımız yerleşkeye ayda (1) bir kez giriş yapabilecek olup, giriş çıkışlar sistem üzerinden takip edilecektir.

3. Konuyla ilgili Genel Duyuru Üniversitemizde 27 Şubat 2024 tarihinde yayımlanmıştır.

4. Mezun kartı ve mezun taşıt pulu olan mezunlarımız, 06.00-22.00 saatleri arasında (hafta sonu dahil) herhangi bir kısıtlama olmadan Yerleşkeye giriş yapabilecektir.

5. Yerleşke girişlerinde mezun kartlarının KOS sistemine okutulması zorunludur.

6. Uzun süreli spor kulübüne üye olan mezunlarımızın taşıt pulu alması zorunludur.

7. Üniversitemiz mezunlarının anne, baba, kardeş, eş ve çocukları mezunumuzun yanında olması koşuluyla yerleşkeye giriş yapabilecektir. Mezunlarımızın 1.derece aile yakınları haricindeki misafirleri yerleşkeye kabul edilmeyecektir.

8. Giriş kapılarında tespit edilen süresi geçmiş mezun taşıt pulları görevliler tarafından tutanak tutulmak suretiyle teslim alınacaktır.

9. Giriş yasağı olan mezun araçları yerleşkeye kabul edilmeyecektir. Kontrolsüz giriş yapan araçların tespit edilmesi durumunda gerekli işlemler yapılacaktır.

10. Gerektiği durumlarda Üniversitemiz mezunlarının yerleşke girişlerine kısıtlama getirilebilecektir.

01/03/2024 - 17:32