TAŞIT PULLARI PARK YERİ KULLANIM KURALLARI

1- Akademik, Akademik Süreli, İdari, Öğrenci Sarı (Yerel) taşıt pulları bölüm önünde kendilerine ayrılmış park yerlerini kullanabilirler.

2- Öğrenci Kahverengi (Uydu) taşıt pulu ile; Spor Merkezi yanı (MODSİMMER Uygulama Merkezi karşısı) park yeri, Kıyı Liman Laboratuvarı Güney bölgesi park yeri, Yalıncak yolu uydu park yeri, A-2 Metro Kapısı park yeri ve Yurtlar bölgesinde kendilerine ayrılan park yerlerini kullanabilirler.  Kafeterya, Kültür ve Kongre Merkezi veya Bölümlerde öğrencilere ayrılan park yerlerini kullanamazlar. Mesai saatleri dışında (18:00-07:00) ve hafta sonları bölüm park yerlerini kullanabilirler.

3- Misafir taşıt pulu ile; Genel park alanlarını (KKM), Ek Öğretim Elemanları ve personele verilen misafir taşıt pulları ise bölüm park alanlarını kullanabilirler.

4- Vakıf taşıt pulu ile;  Vakıf park alanlarını, uydu öğrenci park alanlarını ve KKM park yerini kullanabilirler

5- TEKNOKENT taşıt pulu ile; Teknokent park alanı, KKM park alanı ve uydu öğrenci park alanlarını kullanabilirler.

6- Kolej taşıt pulu ile; Kolej park alanı, KKM park alanı ve uydu öğrenci park alanlarını kullanabilirler.

7- Mezun taşıt pulu ile; KKM park alanı ve uydu öğrenci park alanlarını kullanabilir.

8- Misafir 2 (Plasiyer) taşıt pulu ile; Giriş saatlerine uymaları koşuluyla kısa süreli malzeme indirmek için bölüm park yerlerini kullanabilirler.

9- Misafir 2 (Öğrenci Veli) taşıt pulu ile; Park yetkisi yoktur. Park yerlerini öğrenciyi bırakıp çıkmak için kullanabilirler (Öğrenciler bu taşıt pulu olan araçları kullanamaz).

10- Hafta sonu Kursiyer taşıt pulu ile; Verilen günler ve saatler arasında giriş yapabilir ve kurs gördükleri bölüm park alanlarını, uydu öğrenci park alanlarını ve KKM park alanını kullanabilirler.

11- Hafta İçi Akşam Kursiyer taşıt pulu ile; Verilen günler ve saatler arasında giriş yapabilir ve kurs gördükleri bölüm park alanı, KKM park alanı ve uydu öğrenci park alanını kullanabilirler.

12- Kolej A-7 taşıt pulu ile; Giriş için A – 7 Kapısını, çıkış için A-2 Kapısını kullanır, yerleşke içindeki kapıları ve park alanlarını kullanım izni yoktur.

13- TEKNOKENT A-7 taşıt pulu ile; Giriş, çıkış için Teknokent Kapısını kullanabilir, yerleşke içine giriş yetkisi olmadığından park yetkisi de yoktur.

24/12/2019 - 09:27