Sayı : 79667519-010.07.01-E.25

Konu : Odtü Geçici Giriş Kartı

Üniversitemizin A-1, A-2 Metro, A-4 ve A-7 kapılarından yerleşkemize giriş ve çıkışlarda kullanılmak üzere verilen 2019 yılı ODTÜ Geçici giriş kartının kullanım süresi 31.12.2019 tarihinde bitecektir.

Geçici giriş kartı almak isteyenlerin, görevli oldukları birimlerden aldıkları, Üniversitedeki görevlerinin 2020 yılında da devam ettiğini belirtir bir yazı, ikametgâh ilmühaberi, nüfus cüzdan fotokopisi, adli sicil kaydı, SGK bildirgesi (Son aya ait internet çıktısı ve emekli çalışanlar için SGK destek priminin yattığına dair internet çıktısı) fotokopisi ve bir resim ile 31.12.2019 tarihine kadar İç Hizmetler Müdürlüğü kimlik ofisine başvurmaları gerekmektedir. 2020 yılı kimlik ücreti 10 (On) TL'di

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Orhan ÖZAYDIN

İç Hizmetler Müdür V.

Dağıtım: Ticari İşletmeler

Sayı:   79667519-010.07.01-E.25

Konu: ODTÜ Geçici Giriş Kartı

Geçici giriş kartı almak isteyenlerin, görevli oldukları birimlerden aldıkları, Üniversitedeki görevlerinin 2020 yılında da devam ettiğini belirtir bir yazı, ve bir resim ile 31.12.2019 tarihine kadar İç Hizmetler Müdürlüğü kimlik ofisine başvurmaları gerekmektedir. 2020 yılı kimlik ücreti 10 (On) TL'dir.

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Orhan ÖZAYDIN

İç Hizmetler Müdür V.