• MEZUN TAŞIT PULU;

a) Mezun Gurubu: 250 TL

Bu taşıt pulları 06.00 – 20.00 saatleri arasında A-1, A-4, A-7 kapılarından geçiş yetkilidir.

b) Mezun – Teknoknet Gurubu: 750 TL

Bu taşıt pulları 24 saat A-1, A-4, A-7, A-8 ve Teknokent A-7 kapılarından geçiş yetkilidir.

İlk defa alacaklar; için https://ihm.metu.edu.tr/tr/tasit-pulu-ofisi-sefligi linkini inceledikten sonra gerekli evraklarla birlikte Rektörlük binası bodrum kat B-23 nolu ofise şahsen gelmeleri gereklidir. Teknoknet Çalışanları teknokent kimliğini ibraz etmeleri gereklidir.

Mevcut taşıt pulu süre uzatacaklar; için https://ihm.metu.edu.tr/tr/banka-hesap-numarasi linkte bulunan IBAN'a açıklamada olduğu gibi ücretini yatırarak dekontu tpo@metu.edu.tr adresine ad soyad ve plaka belirterek iletiniz. Süre uzatma işleminiz yapılacaktır. Teknoknet Çalışanları teknokent kimliğini ibraz etmeleri gereklidir.

• MİSAFİR ve MİSAFİR-2 TAŞIT PULLLARI;

İlk defa alacaklar ve Mevcut taşıt pulu süre uzatacaklar; İç Hizmetler Müdürlüğüne hitaben dilekçe ve ekinde gerekli evraklarla birlikte Rektörlük binası bodrum kat Evrak Arşiv Müdürlüğüne teslim etmeleri gereklidir. Detay bilgi için taşıt pulu ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.

• AKADEMİK SÜRELİ TAŞIT PULLARI;

Araştırma Görevlileri; Personel Dairesi Başkanlığı sayfasından sicil kontrolleri yapılarak, görevleri devam edenlerin taşıt pulları sitem tarafından otomatik olarak uzatılacaktır.

• İDARİ SÜRELİ TAŞIT PULLARI;

ODTÜ GÜNAM ve ODTÜ MEMS; çalışan personelin birimleri tarafından Genel Sekreterlik makamına iletilecek personel listesine istinaden süre uzatma işlemi sistem tarafından yapılacaktır. İlk defa alacaklar  gerekli evraklarla birlikte Rektörlük binası bodrum kat B-23 nolu ofise şahsen gelmeleri gereklidir.

DİĞER BİRİMLERDEKİ PROJE PERSONELİ; Personel Dairesi Başkanlığı sayfasından sicil kontrolleri yapılarak, görevleri devam edenlerin taşıt pulları sitem tarafından otomatik olarak uzatılacaktır. Haricindekiler Taşıt pulu ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.

07/01/2022 - 16:10