GEÇİCİ KART DUYURUSU 2016

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

16 Aralık 2016

Sayı:   79667519-952.11-

Konu: ODTÜ Geçici Giriş Kartı  hk.

Üniversitemizin A-1, A-2 Metro, A-4 ve A-7 kapılarından yerleşkemize giriş ve çıkışlarda kullanılmak üzere verilen 2016 yılı ODTÜ GEÇİCİ GİRİŞ KARTI’nın kullanım süresi 31.12.2016 tarihinde bitecektir.

GEÇİCİ GİRİŞ KARTI almak isteyenlerin, görevli oldukları birimlerden aldıkları, Üniversitedeki görevlerinin 2017 yılında da devam ettiğini belirtir bir yazı ve bir resim ile 31.12.2016 tarihine kadar İç Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

Doç.Dr. Türker ÖZKAN

DAĞITIM:

Tüm Akademik, İdari Birimler ve Lojmanlar

T.C.

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

16 Aralık 2016

Sayı:   79667519-952.11-

Konu: ODTÜ Geçici Giriş Kartı  hk.

GEÇİCİ GİRİŞ KARTI almak isteyenlerin, görevli oldukları birimlerden aldıkları, Üniversitedeki görevlerinin 2017 yılında da devam ettiğini belirtir bir yazı, ikametgah ilmühaberi, nüfus cüzdan fotokopisi, adli sicil kaydı, SGK işe giriş bildirgesi (internet çıktısı) fotokopisi ve bir resim ile 31.12.2016 tarihine kadar İç Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

Doç.Dr. Türker ÖZKAN