Değerli Öğrencilerimiz,

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı güz döneminden itibaren Öğrenci Kahverengi (uydu) taşıt pulu otopark alanlarında düzenleme yapılmıştır. Önceki dönemlerde kahverengi taşıt pulu kullanımına açık olan Kültür ve Kongre Merkezi otoparkı Kahverengi taşıt pulu kullanımına kapatılmıştır.

Buna göre Kahverengi taşıt pulu bulunan araçlar aşağıda ve ekteki haritada belirtilen otoparkları kullanacaklardır.

• Kıyı Liman Laboratuvarı Arkası - Yalıncak bariyeri arası,
  • ODTÜKENT Spor Merkezi yanı – MODSİMMER Uygulama Merkezi karşısı,
  • A-2 Kapısı Metro İstasyonu yanı,
  • Yurtlar Bölgesi

Tüm sürücülerin taşıt pulu statülerine uygun otoparkları kullanmaları hususunda gerekli özeni göstermelerini önemle rica ederim.

Saygılarımla.

Prof. Dr. Türker ÖZKAN