GEÇİCİ KART DUYURUSU 2019

Sayı : 79667519-010.07.01-E.25

Konu : Odtü Geçici Giriş Kartı

Üniversitemizin A-1, A-2 Metro, A-4 ve A-7 kapılarından yerleşkemize giriş ve çıkışlarda kullanılmak üzere verilen 2018 yılı ODTÜ Geçici giriş kartının kullanım süresi 31.12.2018 tarihinde bitecektir.

Geçici giriş kartı almak isteyenlerin, görevli oldukları birimlerden aldıkları, Üniversitedeki görevlerinin 2019 yılında da devam ettiğini belirtir bir yazı, ikametgâh ilmühaberi, nüfus cüzdan fotokopisi, adli sicil kaydı, SGK işe giriş bildirgesi (internet çıktısı) fotokopisi ve bir resim ile 31.12.2018 tarihine kadar İç Hizmetler Müdürlüğü kimlik ofisine başvurmaları gerekmektedir.

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Orhan ÖZAYDIN

İç Hizmetler Müdür V.

Dağıtım: Ticari İşletmeler

Sayı:   79667519-010.07.01-E.25

Konu: ODTÜ Geçici Giriş Kartı

Geçici giriş kartı almak isteyenlerin, görevli oldukları birimlerden aldıkları, Üniversitedeki görevlerinin 2019 yılında da devam ettiğini belirtir bir yazı, ve bir resim ile 31.12.2018 tarihine kadar İç Hizmetler Müdürlüğü kimlik ofisine başvurmaları gerekmektedir.

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Orhan ÖZAYDIN

İç Hizmetler Müdür V.