2018-2019 YILI ÖĞRENCİ TAŞIT PULU DUYURUSU

2018-2019 YILI ÖĞRENCİ TAŞIT PULU

Yerleşkemizde Bölümlere ayrılan park yerlerinin kapasiteleri kısıtlı olduğundan taşıt pulu almak isteyen öğrencilerimize kontenjan sınırlaması uygulanmaktadır.

• Lisans (1, 2, 3 ve 4. sınıf), Lisansüstü (Yüksek Lisans, Doktora) öğrencileri ile Özel öğrencilere sarı ve kahverengi taşıt pulu verilirken kontenjan sınırlaması yapılacaktır.
  • Sarı veya Kahverengi taşıt pulu almak isteyen öğrencilerin 01 - 05 Ekim 2018 tarihleri arasında Fakülte/Bölüm Başkanlıklarına başvuru yapmaları gerekmektedir.
  • Geçen dönem taşıt pulu olan ve süre uzatmak isteyen öğrencilerimiz de kontenjan uygulamasına tabi olup, 01 - 05 Ekim 2018 tarihleri arasında Fakülte/Bölüm Başkanlıklarına başvuru yapmaları gerekmektedir.
  • Sarı veya Kahverengi taşıt pulu almak isteyen Hazırlık sınıfı öğrencilerinin Yabancı Diller Yüksekokulu Sekreterliğine 01 - 05 Ekim 2018 tarihleri arasında başvuru yapmaları gerekmektedir. Hazırlık sınıfı öğrencilerinin Bölüm listelerine yazılan isimleri dikkate alınmayacaktır.
  • İkinci Öğretim öğrencilerine, kahverengi taşıt pulu kontenjan dışından verilecektir.

SARI TAŞIT PULU ÜCRETİ: 500 TL

KAHVERENGİ TAŞIT PULU ÜCRETİ:100 TL.

TAŞIT PULU DAĞITIM TAKVİMİ

TARİH

İŞLEM

İŞLEM YERİ

01 - 05 Ekim 2018

Talep toplama

Fakülte/Bölüm Başkanlıkları

10 Ekim 2018

Asil liste satışı

Rektörlük Binası B-23 Taşıt pulu ofisi

01 Kasım 2018

Yedek liste satışı

Rektörlük Binası B-23 Taşıt pulu ofisi

SARI TAŞIT PULU ALMASI UYGUN GÖRÜLEN ÖĞRENCİLER:

Bölümlerde öğrencilere ayrılan park yerlerini,

Kültür ve Kongre Merkezi otoparkını,

Kütüphane otoparkını,

Kafeterya otoparkını,

Yurtlar bölgesinde öğrenciler için ayrılmış otoparkları kullanabilir.

KAHVERENGİ TAŞIT PULU ALMASI UYGUN GÖRÜLEN ÖĞRENCİLER:

Kıyı Liman Laboratuvarı Güney bölgesi park yeri,

Yalıncak yolu uydu park yeri,

Spor Merkezi yanı (MODSİMMER Uygulama Merkezi karşısı) park yeri,

A-2 Kapısı Metro İstasyonu park yeri,

Yurtlar bölgesinde öğrenciler için ayrılmış otoparkları kullanabilir.

Tüm öğrencilerimizin taşıt pulu kullanım takvimini dikkate almaları ve taşıt pulu statülerine uygun park yerlerini kullanmaları hususunu önemle rica ederim.

Saygılarımla.

Prof. Dr. Türker ÖZKAN

Değerli Öğrencilerimiz,

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı güz döneminden itibaren Öğrenci Kahverengi (uydu) taşıt pulu otopark alanlarında düzenleme yapılmıştır. Önceki dönemlerde kahverengi taşıt pulu kullanımına açık olan Kültür ve Kongre Merkezi otoparkı Kahverengi taşıt pulu kullanımına kapatılmıştır.

Buna göre Kahverengi taşıt pulu bulunan araçlar aşağıda ve ekteki haritada belirtilen otoparkları kullanacaklardır.

• Kıyı Liman Laboratuvarı Arkası - Yalıncak bariyeri arası,

• ODTÜKENT Spor Merkezi yanı – MODSİMMER Uygulama Merkezi karşısı,

• A-2 Kapısı Metro İstasyonu yanı,

• Yurtlar Bölgesi

Tüm sürücülerin taşıt pulu statülerine uygun otoparkları kullanmaları hususunda gerekli özeni göstermelerini önemle rica ederim.

Saygılarımla.

Prof. Dr. Türker ÖZKAN